Menuen har rødder i det lokale og i årstiderne
Menuen er fyldt med alt det bedste fra havet, marken og skoven. Med fokus på stor smag i enkeltheden, respekten for håndværket og råvarerne, skaber vi hver servering med omtanke, passion og omhu.
Vores 7-retters menu skifter cirka hver femte uge – altid med udgangspunkt i sæsonens råvarer, og hvad der er tilgængeligt.
Sensommermenu | juli & august
- CAVIAR FRA LYKSHVAD
- Let serveret med sprød boghvede og syrnet fløde
- KULLER FRA VESTERHAVET
- Grillet med skalotteløg, basilikumsolie og muslingesauce
- TOMATER FRA DET LILLE ØKORI
- Solmodne tomater med hyldeblomst og urter
- CARL JOHAN & KYLLING FRA GOTHENBORG
- Svampebouillon med stegt kyllingeskind og bagt hvidløg
- GRIS FRA TROLDGÅRDEN
- Langtidsbraiseret med danske ærter, nye løg og persilleolie
- OSTEMOUSSE PÅ VESTERHAVSOST
- Sprød malt · brombærcreme · syltet blomme
- ÆBLER FRA TOLSTRUP
- Æblekompot · cremet is på kærnemælk og vanilje
Pris
7 retters menu | 950,-
7 retters menu inkl. vinmenu | 1.700,-
Eller kombiner menuen med
Saftmenu | 495,-
Ølmenu | 650,-
Vinmenu plus | 750,-
Vinmenu prestige | 1.045,-
*Vi tager forbehold for ændringer i menuen af hensyn til råvarens beskaffenhed og kvalitet.
Book bord eller kontakt os
Vi har ikke faste åbningstider i restauranten, men du er velkommen til at sende en forespørgsel, så vender vi retur. Udover formularen kan du også kontakte os på nedenstående:
- Tel: 25 76 68 96
- Mail: mad@gourmetia.dk