Menuen har rødder i det lokale og i årstiderne
Menuen er fyldt med alt det bedste fra havet, marken og skoven. Med fokus på stor smag i enkeltheden, respekten for håndværket og råvarerne, skaber vi hver servering med omtanke, passion og omhu.
Vores 7-retters menu skifter cirka hver femte uge – altid med udgangspunkt i sæsonens råvarer, og hvad der er tilgængeligt.
Sæsonens 7 retter
- Caviar
- Kartoffel · citron
- Stenbiderrogn
- Østerscreme · blæksprutte
- Vesterhavsfisk
- Muslingenage · æggeblomme fra Glud
- Fynske asparges
- Sauce suprême · lokale urter
- Skovkylling fra Gothenborg
- Morkelblanquette · hønsesky
- Dansk gris
- Hvidløg · lokal kål
- Frossen vanilje
- Rabarber · karamelcreme
Pris
7 retter | 950,-
7 retter inkl. velkomstdrink og vinmenu | 1.600,-
7 retter inkl. velkomstdrink og udvidet vinmenu | 1.995,-
*Vi tager forbehold for ændringer i menuen af hensyn til råvarens beskaffenhed og kvalitet.
Book bord eller kontakt os
Vi har ikke faste åbningstider i restauranten, men du er velkommen til at sende en forespørgsel, så vender vi retur. Udover formularen kan du også kontakte os på nedenstående:
- Tel: 25 76 68 96
- Mail: mad@gourmetia.dk